Тя е копие на Уоли! Същата е като херцогинята на

...
 
Тя е копие на Уоли! Същата е като херцогинята на
Коментари Харесай

Принц Филип съсипвал Меган от подигравки: Същата е като Уоли!

 

" Тя е копие на Уоли! Същата е като херцогинята на Уиндзор ". Така принц  Филип се подигравал на една от най-скандалните фигури в кралския двор през последното десетилетие - Меган Маркъл. Сравнявайки брачната половинка на Хари с актрисата Уолис Симпсън, която едвам не унищожила английската монархия, починалият брачен партньор на кралица Елизабет, показал много мощна злост към снаха си.

 

" Той до самия край не я одобри. За него Меган беше жена, която няма да се впише в кралското семейство. За страдание, негово височество очевидно добре беше решил нещата. И сигурно си е дал сметка, че Меган не е подобаваща за кралска младоженка. Но Хари смяташе иначе и нещата се развиха, както той пожела ", разясняват придворни.

 

Херцогинята на Съсекс изобщо не се чувствала поласкана от сравнението, макар че разбирала претекстовете на дядото на Хари.  Но напълно скоро двамата  отхвърлиха да продължат да играят по разпоредбите и избягаха от Лондон, освен това за непрекъснато. Което донесе големи негативи за кралската фамилия, а за самите Меган и Хари - още повече.

 

Към днешна дата Меган наподобява се пробва да почисти имиджа си. След като беше упрекната, че надали не е безчувствена и нехае за здравето на своя свекър, тя се обърна към разнообразни благотворителни планове, спря да разяснява кралското семейство и се пробва да покаже, че е примерна снаха. Докога ще продължи това е мъчно да се каже, само че е похвално, че най-малко в този сложен миг двойката са спрели с офанзивите против Чарлз и монархията.

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР